Случилото се в Къщата на ВИП Брадър продължава да вълнува

...
 Случилото се в Къщата на ВИП Брадър продължава да вълнува
Коментари Харесай

Кулагин попиля съквартирантите от Брадъра и показа колко общо има между него и Майли Сайръс

 

Случилото се в Къщата на „ ВИП Брадър ” продължава да вълнува с цялостна мощ гримьора на звездите Валентин Кулагин. Скандалният хасковлия още веднъж изригна с ядосан пост в мрежата против хората, с които прекара близо месец под един покрив, написа Блиц.

По всичко проличава, че към момента не може да преглътне обвиняванията, че облеклата му са реплики на световноизвестни марки.
 
„ Пределно ясно е, че тези мишки, с които бях вътре в никакъв случай няма да имат дрешника ми. В който участват лимитед едишън пийсес и рънауей шитс.

Нито бекграунда ми, нито лайф експириънса, който аз имам. Нямам желание да се потвърждавам или извинявам, само че нощес имах опцията да виждам няколко епизода, в които скъсляците разясняват облеклата, обувките и палтата ми.

Нека се види какъв брой злобни, завистливи и невежи бяха моите съквартиранти. Аз нито един път не им направих забележка, макар че всички носеха ментета и бяха облечени за 2 и 50. Нямаха шампоани за коса и се пръскаха с парфюми от 60 лева ”, написа Кулагин.
„ Лошо е да плюеш тези, които имат повече от теб. И са си го изработили сами ”, отбелязва в умозаключение той.
 
Ето и цялостния текст на коментара му:

Само един от 40-те чифта обувки, които носих в къщата.
Пределно ясно е, че тези мишки, с които бях вътре в никакъв случай няма да имат дрешника ми. В който участват лимитед едишън пийсес и рънауей шитс.

Нито бекграунда ми, нито лайф експириънса, който аз имам. Нямам желание да се потвърждавам или извинявам, НО нощес имах опцията да виждам НЯКОЛКО епизода, в които скъсляците разясняват облеклата, обувките и палтата ми.

Нека се види какъв брой злобни, завистливи и невежи бяха моите съквартиранти. Аз нито един път не им направих забележка, макар че ВСИЧКИ носеха ментета и бяха облечени за 2 и 50. Нямаха шампоани за коса и се пръскаха с парфюми от 60 лева
Аз с пачоти и обувки от 400 лева вървя САМО на фитнес. Не споделям, че е неприятно да нямаш. Лошо е да плюеш тези, които имат повече от теб. И са си го изработили САМИ.


 
Малко по-късно той разгласява няколко свои фотоси и фотоси на Майли Сайръс, с които демонстрира, че и двамата носят тениски на една и съща марка.



„ И аз, и Miley Cyrus, доста обичаме репликите. Особено т-шъртки по 300 паунда ”.
 



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР